RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку приречені на злидні - будуть жити за "копійки", як би не працювали

Раніше астрологи розповіли, кому з представників гороскопу випаде шанс розбагатіти в 2021 році, а тепер вони назвали п'ять знаків Зодіаку, яким загрожує бідність.

Про це пише "Клубер".

5. Стрілець

Стрілець не схильний рахувати гроші. Він постійно витрачає їх на власні забаганки, позичає друзям і навіть не пам'ятає, кому і скільки позичив. Також представники знака азартні і нерідко програють великі суми. При цьому Стрілець не особливо стурбований відсутністю грошей, він упевнений, що завжди зможе заробити ще.

4. Риби

Риби відчувають постійні труднощі з фінансами. Вони мрійливі і не пристосовані до важкої фізичної праці. А заробити гроші своїми талантами і розумом, їм заважає боязкість. Крім того, представники знака зовсім не вміють збирати гроші. Також вони нерідко беруть кредити на покупку непотрібних речей.

3. Терези

Представники знака вважають за краще насолоджуватися життям, а не витрачати його на те, щоб заробити гроші, тому вони вчаться раціонально витрачати те, що заробляють не напружуючись. При цьому, Терези цілком щасливі, не маючи великих коштів - адже вони займаються тим, що їм дійсно подобається.

2. Рак

Рак не стане змагатися з людьми наполегливими, хитрими і віроломними. Їх принципи не дають їм заробляти за чужий рахунок. Крім того, їм не вистачає волі, щоб зайняти хорошу посаду. Представники знаку схильні до згубних пристрастей - наркоманії або ігроманії. Якщо таке трапляється, всі їхні кошти "вилітають в трубу".

1. Водолій

Водолій - бунтар, який живе за власними законами. Небажання грати за загальними правилами часто заважає цим людям створити міцну матеріальну базу. Однак вони - не матеріалісти, а тому для життя їм не потрібно багато грошей. Разом з тим, Водолії схильні загорятися "високими ідеями" і спускати на них всі кошти.

Раніше "Апостроф" розповідав про п'ять знаків Зодіаку, яким не загрожує бідна старість.