RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Українська чиновниця написала про вібратор і викликала хвилю гніву у "дикунів" в мережі

Помічниці голови Центральної виборчої комісії Анжелі Єременко, яка в мережі опублікувала пост про зламаний вібратор, влаштували цькування, після якого вона звільнилася з посади в ЦВК.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Єременко, яка в мережі веде блог під псевдонімом Bad mama, похвалилася, що в день Святого Валентина її хлопець подарував вібратор, однак пристрій не працював.

"Все не склалося із самого початку. Сатісфаєр (надалі оповіданні буду кликати його на ім'я) видав дві вібрації, підморгнув червоним маячком і більше не подавав ознак життя. Сказати, що він зіпсував мені наш перший раз з ним - нічого не сказати. Ну, розряджений, подумала я і відправила його на зарядку. Але вона його не оживила", - йшлося в повідомленні.

Цей пост викликав у користувачів мережі неоднозначну реакцію і жінка поскаржилася на цькування, причому найбільше її вразило, що люди критикували її за висловлену позицію саме через її посаду.

Після того Єременко написала, що звільнилася з посади радниці голови ЦВК.

Як повідомляв "Апостроф", викладачка Національного педагогічного університету України імені Михайла Драгоманова, професор Євгенія Більченко жорстко висловилася проти закону про українську мову і записала звернення до президента України Володимира Зеленського, в якому поскаржилася на цькування і погрози в мережі.