RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Кращі з кращих: п'ять знаків Зодіаку є відмінними коханцями

Астрологи назвали знаки Зодіаку, під якими народжуються найпалкіші і найбільш умілі коханці.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті rsute.

Скорпіон

Представники цього знаку знають, як отримати насолоду самому і доставити її партнерці, вони зачаровують своїм напором, але часто бувають занадто агресивними. Хоча Скорпіонів вважають майстрами сексу, але іноді їх підводить егоїзм.

Діва

Зазвичай замкнуті і не здатні на прояв запалу у відносинах Діви перетворюються з появою на горизонті тієї єдиної, в яку вони закохаються. Вони вміють знаходити правильний перехід від флірту до чуттєвих пестощів і гармонійному сексу.

Лев

Палкі коханці, які повністю підпорядковують жінку і в той же час звеличують її до небес. Вони надзвичайно розкуті, готові на будь-які експерименти. Задоволення Леви отримують в будь-якому випадку - і якщо домінують у відносинах, і якщо підкоряються партнерці. Однак, вони не завжди щиро насолоджуються, часто відносини їм потрібні для чергової "галочки" у списку перемог.

Риби

Як коханці представники цього знаку чуйні, турботливі, ввічливі і дуже сексуальні. У Риб неймовірно буйна фантазія, вони люблять в сексі новизну. Для чоловіка цього знаку важливіше прелюдія з ласками, ніж сам статевий акт, тому його близькість дуже чуттєва.

Телець

Представників цього знаку вважають найкращими коханцями і справжніми гурманами сексу. Секс в їхньому житті займає важливе місце. Тельці з легкістю викликають прихильність до себе представниць прекрасної статі, легко підводять жінку до інтиму і віртуозно розслаблюють.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи розповіли, життя представників яких знаків Зодіаку кардинально зміниться в травні.