RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Невзоров про "бандерівський" флешмоб школярів: у України пипирка патріотизму товща та довша, відео

Українські школярі влаштували патріотичний флешмоб з піснею "Батько наш Бандера, Україна - мати", все почалося з учнів однієї з київських шкіл, які таким чином "тролили" свою вчительку. Відомий російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров схвально висловився з приводу цього.

Про це пише "Ехо Москви".

За словами Невзорова, українські школярі за власною ініціативою та дуже гарно співають "Батько наш Бандера" і це вже "відрезонувало по всіх федеральних каналах, викликавши чергові потоки окропу".

"Зрозуміло, що тут така ситуація, коли Росія і Україна ніби міряються пипиркамі патріотизму. І з'ясувалося, що в України, в загальному, пипирка значно товща та довша. І навіть якщо уявити собі щире вираження таких почуттів російськими школярами, то якщо ви побачите що-небудь подібне - має виникнути відповідь, у нас є адміністрація президента, ідеологічний відділ ", - зазначив він.

Журналіст додав, що навіть якщо б в Росії виникло щось подібне, то за цим неодмінно стояв б примус "зверху".

"Навіть якщо ви побачите де-небудь, що школярі зібралися і співають: "Дядя Вова, ми з тобою!", одразу дивіться під парту, бо під цією партою, по-перше, будуть горіти очі Кирієнка з паяльником, там буде сидіти впритул Золотов з гумовою палицею, Бастрикін з лупою і Гундяєв з кадилом, який буде виймати з цього кадила вугілля і засовувати піонерам в шкарпетки, щоб співали голосніше і щиріше", - красномовно висловився Невзоров.

Однак навіть для такої "відповіді", за його словами, пізно.

"Але я думаю, що що б не сталося, в будь-якому випадку пізно. Тому що тепер це буде виглядати, звичайно, просто наслідуванням. Цей раунд програний", - констатував Невзоров.

Як повідомляв "Апостроф", під Києвом школярі заспівали гімн Росії і опублікували відео в мережі. Довелося знімати нове відео з вибаченнями.