RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Ракам треба працювати, а Водоліям забути про дурощі - гороскоп від Павла Глоби на 18 листопада

Відомий астролог Павло Глоба розповів, що чекає на всі знаки Зодіаку 18 листопада.

Про це пише видання "Слова та фрази на кожен день".

Овен

На вас чекає чудовий день - все складатиметься на вашу користь. При цьому будьте готові до будь-яких поворотів і пам'ятайте, що зміни будуть лише на краще.

Телець

Цього дня не варто одягати маску, щоб приховати свою справжню особу. Краще бути повністю щирими з оточуючими і не намагатися здаватися кращим, ніж ви є.

Близнюки

День чудово підходить для початку нових справ. Добре попрацюйте і плоди роботи не забаряться. Не озирайтесь на минуле і живіть теперішнім.

Рак

Їм рекомендовано присвятити цей день роботі. Якщо докладете зусиль, то зможете укласти вигідні контракти.

Лев

Варто зайнятися вирішенням питань, пов'язаних із документами. Крім того, день сприятливий у фінансовому плані, тому можливий значний прибуток.

Діва

Цього дня у вас з'явиться багато можливостей. Для цього потрібно правильно на них реагувати та їх не проґавити.

Терези

День підійде для планування. Складіть список бажань та необхідних витрат, подумайте над тим, як покращити фінансове становище.

Скорпіон

На вас чекають приємні звістки, пов'язані з особистим життям. Астролог також радить не витрачати гроші на дрібниці, бо незабаром ці кошти ще знадобляться.

Стрілець

На вас чекають глобальні зміни. Головне – вірити в себе та не опускати руки. Попереду на вас чекає багато приємних змін.

Козеріг

Сьогодні вас переповнюватиме енергією. Направте її в правильне русло - виконайте справи, які давно відкладали. Вам вдасться зробити не тільки робочі завдання, а й усі домашні справи.

Водолій

Не потрібно витрачати день на дрібниці. Намагайтеся абстрагуватися від того, що може відволікти вас від виконання важливих завдань.

Риби

Сміливо починайте справи, про які давно замислювалися. Вам все буде під силу, керівництво похвалить за старанність і креативність.

Раніше ми писали, що важливо про символ 2022 року.