RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

​Лютий стане часом кардинальних змін у житті для чотирьох знаків Зодіаку

Астрологи запевняють, що в останній місяць зими на багатьох знаків зодіакального кола очікують кардинальні зміни у житті з вектором на позитив. Однак, особливо пощастить чотирьом знакам: Тельцям, Терезам, Стрільцям та Водоліям.

Про це повідомляється на порталі Ftimes.

Телець

Цьому знаку Зодіаку слід приготуватися до успіху у другій половині лютого: очікується прихід натхнення, вдалі переговори та втілення давно омріяних бажань. Праця буде винагороджена матеріально. А самотнім Тельцям зірки прогнозують доленосну зустріч із супутником життя.

Терези

Як кажуть астрологи, весна до представників цього знака завітає раніше. Лютий обіцяє бути сповнений романтики, можливі нові контакти та знайомства. При цьому, ті хто вже мають партнера - повинні бути обережними й не надто захоплюватися, адже такі зміни можуть йому не сподобатися. Не варто сприймати надто всерйоз події та вірити усьому наосліп.

Стрілець

Для цього знака Зодіаку лютий очікується непростим, проте дуже насиченим. Ймовірно, що доведеться зіткнутися з невизначеністю і треба буде одночасно як діяти, так і чекати. Необхідно прислухатися до внутрішнього голосу, він підкаже, як бути з революційним духом протесту і жагою до волі, радять зірки.

Водолій

На представників цього знака у лютому чекають нові цікаві знайомства і повернення людей з минулого. Вони можуть отримати запрошення на цікавий захід, де цілком можлива зустріч зі своєю майбутньою половинкою. Загалом в особистому житті нудно не буде. Астрологи радять не звертати уваги на провокації ворогів.

Як писав раніше "Апостроф", за прогнозами відомого астролога Павла Глоби 2022 рік стане трансформуючим для багатьох знаків Зодіаку.