RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Бажанням воювати ніхто не горить: "бойовий бурят" поскаржився на настрої в армії РФ

Військовий бурят Микита з 2-ї десантно-штурмової бригади, яка наразі дислокується у Херсонській області, пояснив своїй мамі причини відсутності "патріотизму" в російській армії, чому контрактники не горять бажанням залишатися в Україні та роблять все можливе, аби втекти, зокрема їхній командир вистрілив собі у ногу.

Відповідне відео розмістило Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своєму YouTube-каналі.

"Чого вони (українські військовослужбовці - "Апостроф") здаватися будуть? Ми на їхній Батьківщині. Нескоро це закінчиться, на*** мені це треба? 20 років! Мені ця Україна взагалі не цікава! Треба приїжджати та звільнятися. Я тобі кажу, у другий раз на "відмову" всі підуть. Зараз на контракт сюди ніхто не піде. Кого не спитай, у кого контракт закінчується – ніхто вже не горить бажанням... Командир моєї батареї другого взводу сам собі в ногу вистрілив, щоб звалити звідси! Ще на самому початку. Про що говорити можна? Він строкову в Чечні служив", - зазначив Микита.

Його матір на це запитала, що робити, якщо "Захід оголосить війну Росії".

"Нас просто всіх повбивають. Буде четверта світова війна і Росія в ній програє", - переживає вона за такий сценарій розвитку подій.

Її син відповів, що тоді може президент РФ Володимир Путін схаменеться.

"Він же розуміє, що ми тут відхоплюємо жорстко. Боєприпасів та людей – немає. Управління з Москви ось це зі штабу ВДВ нашого – вони ж це все чудово знають. Скільки комбриг наш намагався листа надіслати, йому завжди відмова приходить про виведення нашої бригади", - наголосив Микита.

За його словами, за статутом, якщо від бригади менше ніж 50% залишилось, бригаду виводять або приряджають до іншої бригади. Але він та його бригада так і залишаються воювати, а людей все менше й менше.

"У нас люди самі зникають. Хтось безвісти зник, хтось в полоні, хтось ховається, хтось вже в Росії", - резюмував окупант.

Матір російського військового все одно продовжила наголошувати на тому, що в Україні немає війни, що Путін нібито не міг її оголосити.

"Бо він наступив сюди. На нас ніхто не нападав!", - пояснив їй син, але співрозмовниця впевнена, що Путін йшов на "ЛНР" та "ДНР", хоч Микита й сказав їй, що їх там навіть близько не було.

Нагадаємо, новими "керівниками" різноманітних організацій тимчасово окупованої Херсонської області стали колишні офіціантки і вишибали, які уже зараз ведуть регіон до гуманітарної катастрофи, самі це розуміють і планують тікати до Криму, про що свідчить чергове перехоплення СБУ розмови між двома колаборантами.