RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

День нових знайомств та спокус: що обіцяють сьогодні зірки кожному знаку Зодіаку

Астрологи озвучили гороскоп для всіх знаків Зодіаку на сьогодні, 5 липня.

Про це повідомляє Ukr.Media.

Овен

Овнам варто триматися подалі від конфліктів, особливо у роботі. Варто бути терпимими і мати розуміння, а також допомагати самим і отримувати допомогу у свою чергу. У любові зірки радять Овнам бути розсудливими - для тих, хто ще не знайшов своєї половини, сьогодні може представитися шанс це виправити.

Телець

День у Тельців буде спокійним - це станеться після того, як будуть виконані всі термінові завдання, які раніше були недороблені. Їм варто добре подумати про своє майбутнє та про бажання, які вони могли б реалізувати – тільки потім діяти.

Близнюки

Близнюкам варто прислухатися до ініціативи. Якщо вони хочуть запросити когось на романтичну зустріч, то їм не варто тягнути. Краще скористатися кожною можливістю, яка з'явиться на їхньому шляху.

Рак

Як би Раки не намагалися уникнути проблем, вони ставатимуть дедалі більш складними. Вони можуть дізнатися сьогодні якийсь секрет, який може перевернути їхні стосунки з ніг на голову, тому рекомендується бути обережними і, по можливості, бути спокійними.

Лев

Левам рекомендується відкласти важливу дискусію зі своїм супутником по життю через ностальгію, що охопила їх. Перш ніж зробити важливий крок у відносинах, їм необхідно вирішити свої емоційні проблеми.

Діва

Діви повинні бути уважнішими до оточуючих. Занадто організовані, вони схильні багато критикувати, до невдоволення своїх колег та друзів. Діви звикли у всьому бачити ідеальний порядок і це вимагатимуть від оточуючих.

Терези

Терези заведуть нових друзів - можливо, в їхньому житті з'явиться людина, яка може бути дуже Вам приємною. Цей день обіцяє внести позитив у ваше життя - увечері Ви будете насолоджуватися романтикою в обіймах коханої людини.

Скорпіон

Скорпіони мають неприємні сюрпризи сьогодні. Їм варто бути обережнішими і сподіватися на те, що все погане пройде до вечора. Крім того , Вам захочеться провести час з тими, кого ви любите і хто був поряд з вами в не найпрекрасніші моменти вашого існування.

Стрілець

Стрільці повинні йти точно відповідно до плану, які були намічені на сьогодні. Їм варто бути впевненішим у своїх силах та уникати негативних думок. ‚Вечір буде наповнений романтичними моментами.

Козеріг

Представники Козерога відчують сьогодні абсолютне щастя. Все залежить лише від того, як вам вдається керувати успіхом.

Водолій

Зірки рекомендують Водоліям двічі подумати, перш ніж зробити дорогу покупку. Наприкінці дня ви можете виявити, що деякі речі, на які ви витратили велику суму грошей, справді марні.

Риби

У Риб будуть неприємні переживання через неприємні люди. Представники даного знаку Зодіаку намагатимуться передати вам їхнє розчарування і всі негативні емоції - тому, варто уникати таких людей.

Раніше ми озвучували гороскоп для всіх знаків Зодіаку на липень поточного року.