RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

В Україну йде новий "мокрий" циклон: якою буде погода в Україні у четвер

У четвер, 22 вересня, на половині територій України буде йти дощ при низькій температурі, а на решті сонце іноді визиратиме з-за хмар. Разом з цим прогнозуються заморозки на півночі країни і пожежна небезпека на півдні.

Про це свідчить прогноз погоди від Укргідрометцентру.

Погода в Україні

У західних і північних регіонах (і також у Черкаській області) у четвер дощитиме за температури вночі +6+8, а вдень +12+15 градусів. У центральних, східних і південних областях переважатиме хмарна погода з тимчасовими проясненнями. Нічна температура очікується в межах +6+9 градусів, а вдень повітря прогріється до +13+18 градусів.

Водночас синоптики попереджають, що 22 і 23 вересня у Запорізькій, Херсонській областях та в Криму прогнозується надзвичайний рівень пожежної небезпеки, тоді як уночі 23 і 24 вересня у західних, північних, 24 вересня і в центральних регіонах на поверхні ґрунту спостерігатимуться заморозки від нуля до 3 градусів.

Погода в Києві

У четвер у Києві та області прогнозується дощова й прохолодна погода. Вночі в середньому +5+9 градусів, а вдень стовпчик термометра показуватиме +11+15 градусів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що вже у жовтні у Києві випаде перший сніг.

Також "Апостроф" писав, що в Карпатах випало снігу вище коліна у вересні.