RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Проведуть старість у злиднях: п'ять чоловічих імен, власники яких приречені на бідність

Далеко не всі розумні люди обов'язково наживають капітал, щоб забезпечити собі безбідну старість.

"Апостроф" дізнався, чоловікам з якими іменами з великою ймовірністю доведеться жити надголодь, не маючи фінансової подушки за душею.

Адам

Людям із цим ім'ям все життя розплачуватися за гріхи першолюдини, свого біблійної тезки. З раннього віку Адам відчувають дуже сильний потяг до представниць протилежної статі, що виходить у нього на перший план, і заважає побудові кар'єри. У результаті свою старість Адами, які хоч і "нагулялися", але проводять у повній самоті і не маючи заощаджень.

Анатолій

Анатолій знає смак життя, живе "тут і зараз", завжди на повну котушку, зовсім не плануючи майбутнє. Вони зловживають алкоголем та потрапляють через це у неприємні ситуації. Вже в літньому віці розсудливі Анатолії залишаються на мілині.

Всеволод

Всеволод вважає за краще жити за чужий рахунок, маючи купу багатих приятелів і не бідних родичів. Він не замислюється, як заробляються гроші, вважаючи, що їх завжди можна попросити у забезпечених друзів чи батьків. Але коли Всеволод подорослішає, виявиться, що товаришам він уже не потрібний, а гроші заробляти чоловік так і не навчився.

Читайте: Гроші до них липнуть: ТОП-5 "багатих" імен для дівчаток

Гліб

Гліб любить жити на широку ногу, спускаючи за вечір усе, що заробив за місяць. У Гліба немає планів на майбутнє. Йому подобатися ганятися за легкими грошима, а збирати на старість він вважає нижче за свою гідність.

Роман

Роман не любить творчо вникати в роботу, віддаючи перевагу "механічній" праці. Через "байдужість", як здається начальству, йому не пропонують підвищення і зарплата у Романа так і залишається "трохи вищою за плінтус", не дозволяючи відкладати на "чорний день". На старість Роман заходить із тонкою трудовою книжкою та відсутністю "заначки".

Читайте також: Приваблюють багатство: ТОП-5 "грошових" імен для хлопчиків