RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Сотні загиблих: відео та нові деталі удару по базі окупантів у Мелітополі

Вночі 10 грудня в тимчасово окупованому Мелітополі пролунало понад 10 потужних вибухів на базі російських окупантів. За попередніми підрахунками, унаслідок удару Збройних Сил України загинуло близько 200 ворогів.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

У східній частині Мелітополя пролунали вибухи, після чого було зафіксовано пожежу в будівлі Мелітопольської Християнської Церкви, яку російські окупанти вже давно перетворили на свою базу.

Читайте також: У Криму спалахнули казарми з "мобіками": відео масштабної пожежі

"Салюти на сході Мелітополя. За попередньою інформацією горить будівля Мелітопольської Християнської Церкви, яку окупанти захопили кілька місяців тому і перетворили на своє лігво для зборищ", - написав Федоров.

Унаслідок високоточних й ефективних ударів з боку ЗСУ по "базі" окупаційно-терористичного війська в Мелітополі чимало поранених і загиблих окупантів, зокрема, місцеві повідомляють про смерть близько 200 росіян.

Разом з цим поранених окупантів одразу везуть у лікарні Криму, оскільки в мелітопольських вже немає місць.

"Карети "швидкої" їдуть з різних частин Мелітополя - не тільки зі східної, де горить, а і з південної сторони. Не всім оркам дорога до лікарень. Деякі "швидкі" завертають до моргу", - додав міський голова.

Варто зауважити, що інформацію про влучання й руйнування окупантської бази підтвердив і так званий "губернатор" Запорізької області, а насправді колаборант Євгеній Балицький. Однак він вирішив ще зазначити, що нібито постраждали "мирні" мешканці, які за кілька хвилин до початку комендантської сиділи в кафе.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на аеродромі Бердянська лунали сильні вибухи.