RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Бояться серйозних стосунків: 5 знаків Зодіаку, які не знайдуть собі пари в 2023 році

Астрологи склали любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2023 рік й визначили за ним, хто в новому році не захоче вступати у шлюб.

Про це вони розповіли для Knowinsiders.

Лев

Леви не одразу впадають у вир романтичних почуттів. Щоб повністю довіритися партнеру Левам потрібно не просто кілька місяців, а навіть кілька років. Саме тому вони не поспішають зі стосунками чи шлюбом.

Читайте також: Чого треба остерігатися знакам Зодіаку в Новому році: астрологи озвучили прогноз

Скорпіон

Скорпіони - це природжені маніпулятори. І до того ж вони схильні вважати, що всі інші люди навколо мають таку вроджену здатність, тому не довірять нікому. З представниками цього знаку Зодіаку складно будувати серйозні стосунки, тому вони часто залишаються самотніми.

Водолій

Водолії дивляться на світ і бачать лиш чорно-білу картинку. Для них не існує сірого. Спочатку вони закохуються, ідеалізуючи об'єкт свого кохання, а коли вже починають стосунки, то сприймають навіть найменший недолік коханої людини як привід для розставання.

Овен

Овен незалежний, авантюрний і відверто дикий. Завдяки своєму милому, грайливому характеру Овен любить знайомитися з людьми, справляти на них враження та закохувати в себе, але представники цього знаку Зодіаку майже не здатні на серйозні стосунки чи тим паче міцний шлюб. Їм потрібно вдосталь "награтися" навіть у дорослому віці.

Близнюки

Життя цього знака Зодіаку надто активне, щоб туди могли просочитися серйозні стосунки. Вони проводять більшу частину часу на публіці, захоплені фліртом з іншими, іноді просто заради розваги. Їхня потреба у свободі та незалежності робить будь-які стосунки Близнюками ненадійними й короткочасними для будь-кого.

Раніше "Апостроф" повідомляв, хто з жінок за знаком Зодіаку захоче заміж наприкінці грудня.