RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Резніков може подати у відставку: стала відома умова

Глава Міністерства оборони України Олексій Резніков повідомив, що подасть у відставку у разі, якщо український президент Володимир Зеленський ухвалить відповідне рішення.

Про це він заявив під час пресконференції у столиці, передає кореспондент "Укрінформу".

Читайте також: Перший пішов: з Міноборони після скандалу із закупівлями звільнили топ-чиновника

"Жоден чиновник не вічний в кріслі. Не один. Треба бути готовим, що цей етап закінчиться. Рішення, бути мені міністром оборони чи ні, приймає одна людина - це Верховнокомандуючий, президент України Володимир Зеленський згідно з Конституцією. Він дає подання на призначення, а Верховна Рада призначає. Тому тільки за рішенням президента України я буду приймати ті чи інші рішення. А далі буду робити те, що мені запропонує Зеленський", - наголосив міністр оборони.

Резніков додав, що робитиме все для спільної перемоги, у чому йому допоможе фах юриста. Він вважає, що зможе знайти проєкт, який допоможе також не тільки перемогти у цій війні проти Росії, а й покарати російських військових.

Нагадаємо, у Міністерстві оборони після скандалу із закупівлями за завищеними цінами анонсували реформу харчування. Головним завданням є створення правил, які виключили б можливість змов та зловживань на місцях серед представників бізнесу та керівниками продовольчої сфери військових частин.