RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Ніколи не перестануть ходити "наліво": три імені, які носять найвітряніші жінки

Деякі жінки залишаються вірними своїм чоловікам, що б не трапилося і завжди їх підтримують у той час, як інші періодично поглядають наліво і часто не утримуються від бажання зрадити обранцю.

З якими жінками треба бути насторожі розповідає "Апостроф".

Дар'я

Ці дівчата мають особливу енергетику і часто привертають увагу нічого особливо для цього не роблячи. Вони також часто мають привабливу зовнішність і неймовірну харизму, користуються успіхом у чоловіків, через що часто можуть поводитися зарозуміло. Навіть якщо Дарина виходить заміж, вона все одно не припиняє придивлятися до інших чоловіків і піде до іншого за будь-якої зручної нагоди.

Читайте також: Краще їхньої пари немає: найвірніші чоловіки за знаком Зодіаку

Ксенія

Дівчина з цим ім'ям не переносить одноманітність, особливо її не приваблює тихе та одноманітне сімейне життя. Вона постійно намагається влаштувати драму в житті, подібну до бразильських серіалів, тому фліртує з чоловіками навіть невільною. Ті закохуються в неї й жінка починає жити подвійним життям. Однак, якщо в новому кавалері Дар'я побачить великі перспективи, то стосунки з чоловіком перестануть бути актуальними.

Христина

У Крістін досить високе лібідо і саме через бажання сексуальних пригод вони періодично поглядають ліворуч. За іронією долі, чоловіків дівчата з цими іменами обирають добрих сім'янинів, не дуже зацікавлених у сексуальному розмаїтті. Саме тому вони можуть залишити обранця, якщо знайдуть чоловіка, що більш підходить за всіма параметрами.

Раніше ми писали, які чоловіки за знаком Зодіаку найжадібніші.