RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Почнеться справжня чорна смуга: травень принесе проблеми чотирьом знакам Зодіаку

Деякі знаки Зодіаку мають всі шанси зустріти кохання у травні, у той час, як для деяких інших настане суцільна чорна смуга - не пощастить Близнюкам, Терезам, Водоліям та Рибам.

Про це повідомляє "Апостроф".

Близнюки

Проблемою для представників цього знаку Зодіаку може бути те, що вони люблять розриватися на кілька справ одночасно, через що страждає якість основної роботи. Самотні люди можуть мати поганий настрій через відсутність кохання або невзаємність у ньому, тоді як люди в парі – через проблеми у стосунках. Окрім цього, можуть бути проблеми у навчанні через зниження концентрації уваги.

Терези

Терезам протягом травня важко буде знайти спільну мову з батьками та близькими людьми, через вони почуватимуться самотньо. Людина, яка до вас залицяється, швидше за все не отримає від вас взаємності, а от люди в парах страждатимуть через відсутність терпіння у стосунках. Окрім цього, на навчання чи роботу вплинуть особисті емоції, що призведе до несподіваних результатів.

Читайте також: Минуле постукає в двері: кого зі знаків Зодіаку у травні чекає робота над помилками

Водолій

Самотні Водолії захочуть закритися від усього світу після того, як їм зроблять боляче. На роботі можливі негаразди через нездатність сконцентруватися та виявити власні переваги над конкурентами. Ви повинні зберігати терпіння та спокій, оцінюючи ситуацію. Окрім цього – з'явиться можливість заробити гроші, але при цьому доведеться скоротити власні витрати.

Риби

Рибам також не пощастить у травні, адже проблеми виникатимуть чи не у всіх сферах життя. Представники цього знаку Зодіаку можуть почуватися пригніченими і втомленими. Самотні Риби ніяково почуватимуться на побаченнях, а ті, що в парі – відчуватимуть емоційні страждання через можливу появу колишнього. Зірки радять бути рішучішими у досягненні фінансових цілей та не боятися ризикувати.

Раніше ми публікували гороскоп фінансів на травень-2024.

  • Вас може зацікавити:

Шалені почуття зведуть з розуму: п'ять знаків Зодіаку, які точно закохаються у травні

Астрологи склали великий гороскоп до кінця травня

Улюбленці Фортуни: до кінця весни три знаки Зодіаку будуть купатись у грошах і коханні