RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

На Одещині зіткнулися дві вантажівки, один з водіїв загинув. Фото

В Одеській області сталася смертельна ДТП за участі двох вантажівок.

"Апостроф" в одному матеріалі зібрав усю актуальну інформацію.

Вночі поліція регіону повідомила про ускладення руху на автомобільній дорозі сполученням Одеса – Рені. За даними правоохоронців, поблизу села Красна Коса сталася ДТП за участі вантажних автомобілів.

Читайте також: П'яний голова РДА Броварів влетів у натовп: людей діставали з-під колес. Відео

Через зіткнення вантажівок поліцейським довелося перекрити рух транспорту. На місці ДТП працювали слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції та рятувальники.

Більш детальну інформацію оприлюднила пресслужба ГУ ДСНС в Одеській області. За даними рятувальників, смертельна ДТП сталася увечері 27 квітня у Білгород-Дністровському районі. О 22:04 до ДСНС надійшло повідомлення про зіткнення двох вантажівок поблизу села Красна Коса.

Пресслужба уточнює, що внаслідок аварії загинув водій одного з вантажних автомобілів - рятувальникам довелося за допомогою спецтехніки деблокувати тіло загиблого та іншого пораненого громадянина.

"Внаслідок події загинув водій вантажного авто “MAN”, громадянин 1978 року народження. Співробітниками ДСНС за допомогою гідравлічного інструменту вилучено загиблого водія та врятовано постраждалого водія вантажного авто “DAF”, якого в стані середньої тяжкості передано працівникам швидкої медичної допомоги", - йдеться у повідомленні ДСНС.

Раніше ми розповідали, як покарали голову РДА за п'яну ДТП у Броварах.

Вас може зацікавити:

П'яна аварія у Броварах: який стан постраждалих

П'яна аварія у Броварах: який запобіжний захід обрали чиновнику

У Києві великі затори через ДТП з авто поліції: відео