RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

17 травня

16 травня

Всі новини

Настає важлива пора: ці знаки упіймають кармічну удачу на початку травня

Деякі знаки Зодіаку стануть щасливчиками травня у той час, як декого буде супроводжувати удача протягом місяця - йдеться про Тельців, Терезів та Риб.

Про це повідомляє "Апостроф".

Телець

У цьому місяці вам варто взяти на себе відповідальність, аби вийти із зони комфорту. На вас чекають неймовірні можливості, які не лише покращать ваше життя, але й збагатять світ навколо вас. Можливо, когось із вашого оточення турбує ваша відсутність, тому це ідеальний час, щоб показати їм, що вони все ще важливі для вас. І не забувайте про вчинки доброти; цього місяця навіть маленькі жести зіграють вам на руку.

Читайте також: Гроші потечуть рікою: у травні чотири знаки Зодіаку чекає фінансовий успіх

Терези

Хороші вчинки принесуть вам неймовірно задоволення у той час, як погані повернуться до вас. Цього місяця варто уникати роботи на автопілоті – у все, що ви робите, потрібно вкладати душу. Кожен акт доброти - це крок до покращення вашої карми. До кінця квітня ви побачите, як ці маленькі вчинки добра принесуть великі результати.

Риби

У цьому місяці дуже важливо знайти баланс між співчуттям та власними потребами. Ваша здатність співчувати іншим є благородним, але не забувайте про свої власні межі та потреби. Допомагаючи іншим, впевніться, що ви не занадто жертвуєте своїми пріоритетами. Встановлення кордонів допоможе вам бути більш ефективним у допомозі. Ваша доброта та великодушність не залишаться непоміченими - Всесвіт готовий винагородити вас за ці чесноти.

Раніше ми розповідали про три головних оптимісти за знаком Зодіаку.

  • Вас може зацікавити:

Наступлять на ті самі граблі: два знаки Зодіаку, які скоро зустрінуть колишніх

Емоції беруть гору: знаки Зодіаку, які найчастіше плачуть

На межі краху: три знаки Зодіаку, які розчаруються в коханні в травні