RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

В Україні помітили новітній суперкар Mercedes за 8,5 млн. Фото

В Україні нещодавно помітили суперкар Mercedes-AMG GT63 – ціна на автомобіль в Україні стартує від 8,5 мільйонів гривень.

Фотографії опублікували на Instagram-сторінці supercars_ua.

Читайте також: В Україні вперше засвітився екстремальний спорткар Maserati. Фото

Варто зауважити, що Mercedes-AMG GT63, випущений у новій моделі, оснащений потужним 4,0-літровим V8 двигуном з двома турбінами, що видає 585 кінських сил. Цей аеродинамічний суперкар може розганятися до 100 км/г за 3,2 секунди та досягати максимальної швидкості 315 км/г.

Друге покоління Mercedes-AMG GT було представлено на ринку України нещодавно – перші знімки новинки вже з'явилися в Instagram.

Автомобіль зберіг свій знаковий дизайн з довгим капотом і зміщеним назад салоном, широкою радіаторною решіткою та заднім висувним антикрилом, при цьому контури кузова стали більш гладкими.

Інтер'єр нового Mercedes-AMG GT оформлено в шкіру та карбон, доповнений віртуальною панеллю приладів та великим вертикальним тачскріном. Завдяки збільшенню довжини до 4,7 м, автомобіль тепер може вмістити чотири особи та має багажник об'ємом 321 літр.

Український ринок наразі має в наявності версію Mercedes-AMG GT63 4Matic, ціна якої стартує від 8,5 мільйонів гривень. Автомобіль обладнаний повним приводом, 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач, спортивним заднім диференціалом, системою керування задніми колесами та активними стабілізаторами.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що під Києвом помітили незвичайне триколісне авто.

  • Вас також може зацікавити:

Які авто найкраще підходять для родин з немовлятами: топ-8 моделей

В Одесі помітили пересічне авто з одним із "найкрутіших" номерних знаків в Україні: фото

В Одесі помітили розкішний Ferrari за 9 мільйонів: фото