RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

Всі новини

Всі важливі події в Росії стаються раз на 36 років: астролог Влад Росс назвав рік, коли буде повалено режим Путіна

Деякі астрологи прогнозують закінчення російсько-української війни у 2024 році у той час, як інші запевняють, що повалення Путіна та його режиму відбудеться у 2025 році.

Про це заявив астролог Влад Росс на своєму YouTube-каналі.

За його словами, травень для росіян стане останнім місяцем, коли вони будуть здатні на якісь наступальні дії. Раніше вони бачили, що у нас немає зброї через затримки з боку США, а тому й "могли "звільняти" всякі курники і свинарники, якісь маленькі села в Україні. А в червні їхній наступ точно зупиниться".

Ворог націлений на те, щоб у травні взяти місто Покровськ на Донеччині, а головна задача українських військ – утримати місто. При цьому, з тим, що Часів Яр взяти не вдасться росіяни вже змирилися.

Влад Росс також розповів, за яким умов може закінчитися війна в Україні.

Читайте також: На ворога чекає відплата: мудрець Геронтій пророкує перемогу України на велике свято

"Я завжди говорив, що війна закінчиться у двох випадках: переворот у Москві, усунення від влади двійника путіна і прихід до влади групи Чемезова. Ці люди будуть пропонувати умови щодо виведення військ з України і зняття санкцій – вони віддадуть Херсонську, Запорізьку області, за Крим будуть торгуватися ще, щоб за кілька років вивести звідти свої активи. Але своєю чергою проситимуть зняття санкцій і що вони не будуть платити Україні репарації", - наголосив астролог.

Він додав, що ця група впливу в Росії буде намагатися усунути від влади чекістів, які погрожують знищенням всього світу ядерною зброєю.

"Нам треба буде протриматися до 2025 року, щоб не капітулювати в 2024 році, для чого на нас тисне Макрон – йому головне щоб не було терактів в Парижі під час Олімпіади. Цей клан Чемезова все одно переможе в 2025 році і відтіснить путінський режим. Цей рік стане важливим роком – в історії Росії існують 36-річні цикли. І ось якраз в 2025 році буде повалення Путіна і його режиму", - резюмував Влад Росс.

Нагадаємо, раніше старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні.

  • Вас також може зацікавити:

Буде ще цікавіше: мольфар розповів, що ще влаштують росіянам ЗСУ і Путін

"Треба вирішувати питання": відомий астролог про важливість систем Patriot для України

Допомога зі США буде: астролог Влад Росс назвав ключові дати квітня і дав прогноз для України