RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

На Буковині чоловік напав на працівників ТЦК з газовим балончиком: як його покарають

У селі Черепківці Чернівецької області 31 травня військовозобов’язаний чоловік напав на співробітників ТЦК та СП з газовим балончиком. Його затримали до приїзду поліції.

Про це повідомила служба зв'язків з громадськістю Чернівецького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки у Facebook.

Читайте також: У Дніпрі нелюди побили військового медика, який врятував багато життів: жахливі подробиці

Як уточнили у пресслужбі Чернівецького ТЦК, інцидент стався під час проведення заходів із оповіщення військовозобов’язаних представниками територіального центру комплектування. Внаслідок нападу один зі співробітників ТЦК отримав хімічні опіки очей і дихальних шляхів. Чоловіка госпіталізували.

"Постраждалий військовослужбовець був переведений до ТЦК та СП після важкого поранення з бойової бригади", - йдеться у повідомленні.

Оповіщення проводилося відповідно до чинного українського законодавства, тому опір, образи та перешкоджання діяльності представників ТЦК є злочином, за що порушник нестиме адміністративну або кримінальну відповідальність.

Нагадаємо, у Черкасах виник скандал через таксиста, який вихвалявся, що "відмазав" синів від війни та образив дружину військового.

  • Вас може зацікавити:

Був у розшуку поліції: в Київському ТЦК прокоментували інцидент із спробою самогубства

Побив поліцейського і втік: на Львівщині чоловік два тижні ховався від мобілізації в лісі

Напад із сокирами на працівників ТЦК: суд обрав запобіжний захід "героям" з Буковини