RU  UA  EN

Понеділок, 16 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

16 вересня

Всі новини

Тяжко хвора Селін Діон вразила своїм виступом на Олімпіаді

У п'ятницю на Олімпійських іграх у Парижі виступила шестиразова володарка премії "Греммі" Селін Діон - вперше за багато років на тлі своєї боротьби з синдромом м'язової скутості. Співачка виконала Hymne A L'Amour Едіт Піаф на терасі Ейфелевої вежі.

Виступ співачки і відкриття церемонії прокоментував у своєму Facebook український журналіст та блогер Віталій Чепинога.

"Подивився церомонію відкриття Олімпіади в Парижі. Сторічний легендарний велосипедист Шарль Косте, в інвалідному візку, який брав участь ще в олімпійських іграх 1948 року. Олімпійський вогонь у вигляді повітряної кулі (привіт Жюль Верну), зворушлива пісня Едіт Піаф "Hymne a l`amour" ("Гімн коханню"), у виконанні тяжко хворої, але великої й прекрасної Селін Діон… Це було грандіозно!", - написав він.

"Ви можете відчути її емоції, наскільки вона щаслива. Для неї повернення на сцену є її найвищою мрією, як і те, що сказав їй її покійний чоловік: "Шоу має тривати". "Чудовий голос!", "Я був приголомшений, побачивши її виступ", "Незважаючи на стан свого здоров’я, вона почувається добре, вона чудова та має добре серце, тому люди її люблять", - пишуть у соцмережах під записом виступу Діон.

Нагадаємо, у січні 2022 року співачка скасувала світове турне і розповіла, що має синдром м'язової скутості. Через це в зірки почалися спазми, болі в м'язах, вона втратила здатність співати. Крім цього, хвороба може відібрати в Діон можливість самотужки ходити та їсти.