RU  UA

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Транспорт та зв'язок

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​В Україні вводяться сезонні обмеження для вантажівок: що нового

На дорогах України з 1 червня вводяться сезонні обмеження на пересування великовантажного транспорту.

Про це повідомляє Facebook "Укравтодор".

Таким чином, в денний час доби при температурі повітря вище +28 градусів введуть обмеження і заборону на пересування по дорогах загального користування державного значення вантажного транспорту фактичною масою більше 24 тонн і навантаженням на вісь більше 7 тонн.

Обмеження не буде поширюватися на транспортні засоби, які здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, тварин і птиці, а також перевезення, пов'язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

"Для тимчасової стоянки транспортних засобів використовуються більше 900 майданчиків в смугах відводу доріг і біля об'єктів дорожнього сервісу", - повідомляє "Укравтодор".

За дотриманням обмежень для вантажного транспорту стежитимуть територіальні підрозділи "Укртрансбезопасності" і відповідні обласні підрозділи Нацполіціі.

"Укравтодор" просить користувачів доріг і перевізників з розумінням поставитися до питання збереження доріг від передчасних руйнувань та дотримуватися умов тимчасових обмежень руху ", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф. Економіка", Верховний суд України визнав законною заборону відвідувати дитячі садки дітям, яким не зробили обов'язкові щеплення.