RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Джерело розповіло про серйозний конфлікт Гройсмана з найближчим соратником Порошенка

За інформацією джерел, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман серйозно посварився з одним з найближчих сподвижників президента Петра Порошенка, першим замголови фракції БПП Ігорем Кононенко. Багато в чому саме цим обумовлена його дружба з лідерами "Народного фронту".

Про це "Апострофу" розповіло власне джерело в українському політикумі.

"Гройсман сильно посварився з Кононенком, одна з причин – Державна фіскальна служба, де зараз керує близький до Гройсмана Мирослав Продан. І настільки посварився, що пішов до "фронтовиків", зокрема до Яценюка", - стверджує він.

Дружба з Арсенієм Яценюком підтвердилася також подіями навколо щорічного звіту уряду у Верховній Раді. Кабмін так і не відзвітував про роботу в термін, визначений регламентом. А саме представлення звіту і недовіра уряду, висловлена після нього, могли б дати старт процесу відставки Гройсмана. Але цього не сталося, завдяки тому, що глава профільного парламентського комітету Андрій Іванчук (товариш Яценюка) виявився у відрядженні.

Детальніше про відносини прем'єра з президентом і лідерами "Народного фронту" читайте в матеріалі "Апострофа": Гройсман посварився з оточенням Порошенко і знайшов іншого союзника: йдуть переговори про нову партію.