RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Божевільний і вегетаріанець: на Заході назвали головну помилку щодо Путіна

Велика дурість говорити, що Путін божевільний.

Про це повідомляє видання Zbruc, посилаючись на слова німецького журналіста Бориса Райтшустер.

"Звичайно, Путін не божевільний, велика дурість так говорити. Я думаю, що у нього перебільшені і частково нераціональні деякі страхи, але треба віддати належне, його система працює дуже професійно. Наприклад, вони дуже добре аналізують Німеччину, вони прекрасно знають, де слабкі сторони Німеччини, і вони це добре використовують. А ось німці, навпаки, не розуміють цієї системи, не знають її, не знають про її слабкі сторони, і, на жаль, це дуже сумно мені, як німцю, що ми настільки непрофесійно працюємо в цьому сенсі. А в Москві в багатьох місцях дуже грамотно працюють, тому що якщо дивитися на гібридну війну і пропаганду Путіна, то вони все добре роблять, на жаль", - заявив журналіст.

Він зазначив, що Захід не може зрозуміти Росію, тому що це дуже важко.

"Якщо подивитися на тих людей, які зараз працюють в Росії в цьому напрямку і деякі з них роками жили в Центральній Європі, це все одно краще, ніж німці, для яких Росія - це щось чуже. А німці - це окремий випадок, важкий випадок, вони багато в чому у зовнішній політиці залишилися інфантильними, і у них такий погляд, що в світі залишилися одні тільки вегетаріанці, тому вони впевнені, що Путін також вегетаріанець і, відповідно, з ним треба сідати і розмовляти", - сказав Райтшустер.

На цей вислів йому нагадали, що Гітлер також був вегетаріанцем.

"Ну тут я говорю про політичне вегетаріанство, тому що так то Гітлер був найстрашнішим хижаком. А тут німці думають, що всі навколо політичні вегетаріанці, і це одна з причин, чому вони недооцінюють систему Путіна і, звичайно, не бачать цієї загрози з справжньому. Для цього їм дійсно здається, що все добре, і така людська психологія - це було в інших подібних ситуаціях, тобто коли були напружені часи в світі і якась політична агресія, люди дуже схильні вважати її (агресію - ред.) неіснуючою, і тих, хто про це говорить - в нашому випадку журналістів - вони ненавидять і докоряють, тому що не хочуть слухати погані новини, і для них перш за все винен той, хто передає і створює ці новини ", - резюмував Борис Райтшустер.

Як повідомляв "Апостроф", стало відомо, навіщо Путіну потрібні "вибори" на окупованому Донбасі.