RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Пропагандисти Путіна накинулися на Романа Цимбалюка через перебіжчика з СБУ

Український журналіст Роман Цимбалюк публічно принизив екс-співробітника СБУ Василя Прозорова, який втік до Росії і дав прес-конференцію в Москві.

Про це повідомляє видання "Обозреватель".

На самій прес-конференції, яка відбулася 25 березня в Москві, Цимбалюк висловився Прозорову.

"Я вас теж вітаю з 27 річницею СБУ. Незрозуміло, якщо ви тут знаходитеся, значить ви тут добре влаштувалися, судячи з усього. Тому що в цей зал просто так не пускають. Хочу запитати: чим ви займаєтеся, в якій спецслужбі зараз працюєте? І найголовніше: якщо в Україні "громадянська" війна, то чого ж ви на територію Росії перейшли?" - звернувся Цимбалюк до зрадника України.

Сам же Прозоров відповів журналісту: "Пан Цимбалюк і в принципі всі інші, я хочу відразу сказати, що на питання про свою нинішню діяльність, статус, про те, де знаходиться моя сім'я, де я проживаю, я відповідати не буду. Це питання безпеки".

Напористість Цимбалюка обурила кремлівських пропагандистів, і вони накинулися на нього з погрозами.

"Роман, по-перше, з місця без мікрофона не говоримо! Так, Роман, ще раз, вас вивести з залу?! На ваші запитання відповіли!" - викрикнула модератор прес-конференції.

Пізніше Цимбалюк прокоментував ситуацію на скандальній прес-конференції на своїй сторінці в Facebook.

"Секретним ньюзмекером РІА "Новости" виявився такий собі Василь Прозоров, який представився підполковником СБУ і тепер розповідає, що перейшов на сторону Росії, тому що він проти "громадянської війни" і проти АТО. Добре, товариш яскравий виражений пацифіст, який проти відмови від терміна "братський народ"!"

Як повідомляв "Апостроф", український журналіст Роман Цимбалюк розкрив суть погроз Путіна. За його словами, Росії не потрібні ніякі приводи для вторгнення в Україну, оскільки вона успішно придумує їх сама.