RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Зеленський зустрівся з головними рабинами України і главою УГКЦ: опубліковані фото

У понеділок, 6 травня, новообраний президент України Володимир Зеленський зустрівся з главою Української греко-католицької церкви та головними рабинами країни.

Про це повідомляє прес-служба Української Греко-Католицької церкви (УГКЦ).

Так, Зеленський привітав Його Блаженство з днем народження і висловив слова поваги до Української греко-католицької церкви за постійну і тривалу духовну підтримку всіх українців в ці складні часи.

"Володимир Зеленський подякував архієрея за служіння, яке здійснює УГКЦ на окупованих територіях Донбасу і в анексованому Криму, зберігаючи таким чином зв'язок з цими громадянами України і надаючи їм належну опіку", - йдеться в повідомленні.

У той же час на офіційній сторінці "Команди Зе" в Facebook зазначили, що Зеленський 6 травня приймав вітання від головного рабина Дніпра і Дніпропетровській області Шмуеля Камінецького, головного рабина Харкова і Харківської області Мойше Московича, головного рабина Одеси і півдня України Авраама Вольфа, головного рабина Житомира і Західної України Шломо Вільгельма, головного рабина Донбасу Пинхаса Вішецького і головного рабина Києва Мойше Реувена Асмана.

"Я провів зустрічі з представниками різних релігій і культур. І сьогодні звертаюся до вас з проханням підтримати нашу ідею розвитку діалогу з жителями тимчасово окупованих територій на сході України і в Криму. Ми вважаємо за необхідне не втрачати зв'язок з цими людьми, тому що всі вони - українці, наші співгромадяни", - підкреслив Зеленський.

Як повідомляв "Апостроф", новообраний президент України Володимир Зеленський провів зустріч з головою Верховної Ради Андрієм Парубієм.