RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

Всі новини

Супрун відповіла, чим займатиметься в Україні

Колишній в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун розповіла, чим буде займатися далі.

Про це повідомляє ресурс LB.ua.

Вона зазначила, що залишається вдома, в Україні, і буде продовжувати участь в політичному житті країни.

"Хоча дуже багато говорять, що я збираюся виїжджати і, думаю, про це писатимуть наступні кілька місяців кожного разу, коли буду їхати в бік аеропорту. А я багато їжджу, в тому числі на конференції в Європу і США з охорони здоров'я, оскільки в інших країнах дуже поважають те, що ми робимо", - розповіла Супрун.

Вона підкреслила, що буде і надалі підтримувати трансформацію системи охорони здоров'я. Вже не зсередини міністерства, а ззовні.

"Ми плануємо розвивати свою комунікаційну платформу. Також хочемо створити аналітичний центр, який буде займатися темою охорони здоров'я", - сказала Супрун.

На питання журналістів, чи буде з нею її команда (Павло Ковтонюк, Олександр Лінчевський), вона відповіла:

"Так. Зараз всі трохи відпочивають. А потім будемо працювати. Думаю, що цей досвід, який ми придбали за останні 3 роки разом, повинен зберегтися".

За словами Уляни Супрун, в майбутньому вона і її команда планують розширити свою увагу також і на те, що відбувається в правоохоронній системі.

"Тому що якщо вона не працює, то в країні не може працювати майже нічого, в тому числі і в медицині", - заявила колишній в.о. міністра охорони здоров'я.

Як повідомляв "Апостроф", колишній в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун розповіла про своє ставлення до нової влади в Україні.