RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Дві книжки і мило: Дубневич цікаво прокоментував гучне рішення Ради

Народний депутат Ярослав Дубневич за дозвіл на арешт якого проголосувала Верховна Рада 31 жовтня, заявив, що вже зібрав речі для ув'язнення.

Про це повідомляє фотокореспондент "Апострофа" Олександр Гончаров.

Дубневич, після голосування колег про його притягнення до кримінальної відповідальності, зустрівся з журналістами і дав коментарі.

"Ярослав Дубневич затриманий поки тільки журналістами. Каже, що сумку вже зібрав: 2 книжки і мило", - повідомив кореспондент.

Після спілкування з журналістами Дубневич пішов з кулуарів Верховної Ради без супроводу.

Відзначимо, Ярослав Дубневич - народний депутат трьох скликань Верховної Ради. У 2019, як і в 2014 році, потрапив в Раду за мажоритарною системою в окрузі №120. Зараз є членом депутатської групи "За майбутнє".

Як раніше повідомляв "Апостроф", Національне антикорупційне бюро і Служба безпеки розслідує кілька кримінальних справ, в яких фігурують посадові особи "Укрзалізниці" і компанії братів Дубневичів. Зокрема, про розкрадання газу на суму понад 1,4 млрд грн.

Раніше в НАБУ заявили, що зібрали достатньо доказів для вручення Дубневичу підозри по ч. 5 ст. 191 КК (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).