RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Нардепу Дубневичу вручили підозру: перші подробиці

31 жовтня Національне антикорупційне бюро вручило депутату Верховної Ради Ярославу Дубневичу повідомлення про підозру. Його підозрюють в причетності до заволодіння 93 мільйонів гривень "Укрзалізниці".

Про це агентству "Українські новини" повідомило джерело в бюро.

Зокрема, депутата підозрюють у скоєнні злочину за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального кодексу.

Слідство вважає, що обіймаючи посаду голови парламентського комітету з питань транспорту він знав про фінансовий стан ПАТ "Укрзалізниця" і при цьому чинив вплив на засновників і посадових осіб підприємства-виробника стрілочних переводів, рамних рейок, хрестовин і комплектів роздільного скріплення.

У матеріалах справи йдеться, що Дубневич і його спільники проаналізували попит і ціни на ринку стрілочних переводів і прийняли рішення заволодіти коштами філії "Центр забезпечення виробництва" ПАТ "Укрзалізниця".

Нагадаємо, що Дубневича, підозрюваного в причетності до корупційних схем, не будуть затримувати під час засідання парламенту 31 жовтня, незважаючи на те, що Рада дала добро на його арешт.