RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

На зміну одній банді прийшла інша: Ярош гнівно висловився про українців і ситуацію в країні

Командир Української добровольчої армії (УДА) Дмитро Ярош розповів про своє знайомство з генералом Дмитром Марченком, підозрюють в закупівлі за завищеною вартістю бронежилетів для ЗСУ.

На своїй сторінці в Facebook він написав, що Марченко "є одним з моторів позитивних змін в тиловому забезпеченні ВСУ".

"Бронежилет від ТЕМП 3000 українських добровольча армія не користувалася, але балістичні шоломи використовуємо і сьогодні. Вони якісні та зручні", - зазначив він.

Ярош засумнівався, що Марченко може бути причетний до корупції.

Також він розкритикував політику чинної влади і визнав, що Конс тітуція потребує змін.

"Громадянами України мають право бути тільки ті люди, які лояльно ставляться до держави і не обслуговують інтереси інших держав", - зазначив він.

Ярош вважає, що на "місце старої банди, прийшла нова банда".

Також колишній нардеп заявив, що Україні треба готуватися до дострокового припинення повноважень ррезідента і Верховної Ради.

"Уже зараз повинна формуватися об'єднання з'єднаний державницький рух, формулюватися державницька ідеологія і програма дій, готуватися команда патріотів-державників, які виведуть Україну з процесу стагнації і політичної дистрофії", - додав він.

Нагадаємо, що в ході засідання суду у справі про закупівлю за завищеною вартістю бронежилетів для ЗСУ, фігурантом якої є генерал Дмитро Марченко, один зі слідчих ГБР назвав присутніх прихильників підозрюваного "ушлепков".