RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

СБУ оголосила антитерористичні навчання: чого варто очікувати

25-26 листопада в Івано-Франківській області будуть проводиться навчання Служби безпеки України: на території може бути введений особливий режим.

Про це повідомили в прес-службі СБУ.

Зокрема, під час заходів можливе тимчасове введення особливого режиму, також обмеження або заборона пересування людей і руху транспортних засобів, а також перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів.

"Протягом 25-26 листопада 2019 року координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Івано-Франківській області проведе планове тактико-спеціальне антитерористичне навчання", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в навчаннях візьмуть участь підрозділи Національної поліції, Національної гвардії, Збройних Сил України, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Держспецзв'язку, представники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Як повідомляв "Апостроф", раніше 93-а окрема механізована бригада "Холодний Яр" під керівництвом інструкторів НАТО провела показові навчання на Яворівському полігоні у Львівській області.