RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Згадали про Коломойського: "Джокер" злив в мережу переписку з "слугою народу", фото

Пранкер під ніком "Джокер", під ім'ям якого можуть писати відразу кілька людей, показав переписку з заступником голови фракції "Слуга народу" Євгенією Кравчук.

Переписка з'явилася в його Telegram-каналі.

Джокер написав Кравчук, прикинувшись її колишнім начальником Львом Парцхаладзе.

"А взагалі Женя спортсменка, комсомолка і велика розумниця. Змінює партії як рукавички. Ще вчора, Женя, з колегами Потураєвим і ловеласом Яременко були членами партії Укроп. А в Слузі Народу Женю підвищили, тепер вона курирує "темники" партії від ОП і Кирила Тимошенко. І поки Женя працює, її чоловік (працівник МВС) звив шикарне гніздечко під Києвом", - коментує він.

Пранкер зробив ставку на скандал, що розігрався в Telegram-каналі "Темний лицар" з нібито незадекларованим будинком сім'ї Кравчук під Києвом.

"Навіть смішно від цих потуг", - відреагувала нардеп.

Вона запевнила, що не знає, хто ховається за маскою "Темного лицаря".

"Дубинський це. Він його розкручує, а хто пише, не знаю", - написав Джокер- "Парцхаладзе" - вони повністю працюють з моїм адміном. Я думав, ви в одній команді. Ти ж в укроп була? Вони ж Коломойського люди".

Як повідомляв "Апостроф", раніше пранкер під ніком "Джокер" показав листування скандального київського забудовника Максима Микитася з генеральним директором "Укрбуду" Олегом Майбородою.