RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Хто підставив Зеленського: цікаві дані про зараженого коронавірусом нардепа

Народний депутат Сергій Шахов, у якого було підтверджено коронавірус, спростував озвучену президентом Володимиром Зеленським інформацію про те, що його картка була зареєстрована на позачерговому засіданні Верховної Ради 17 березня.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Шановний пане Президенте! У відповідь на Ваше відеозвернення повідомляю Вам, що 17 березня я не був присутній і не був зареєстрованим на позачерговому засіданні Верховної Ради через погане самопочуття, яке згодом виявилося симптомами коронавірусу. Ні я, ні, тим більше, мої колеги замість мене не голосували. Щоб перевірити цю інформацію, досить уважно подивитися сайт ВР!" - написав депутат.

Шахов також заявив, що команда Зеленського нібито "дезінформує" його.

Відзначимо, в своєму відеозверненні 18 марта Володимир Зеленский заявив, що в системі була зареєстрована картка Шахова для голосування.

"Вчора в системі Рада була зареєстрована його персональна картка для голосування. Його колеги кнопкодавили, на жаль. Але, на щастя, депутата Шахова не було в залі засідань Верховної Ради України", - заявив президент.

У Верховній Раді у відповідь на запити журналістів заявили, що 17 березня нардеп Сергій Шахов на засіданні був відсутній.

Як раніше повідомляв "Апостроф", після звістки про підтвердження зараження коронавірусом нардепа Сергія Шахова, у Верховній Раді перевіряють спікера парламенту Дмитра Разумкова і депутатів, які контактували із зараженим.