RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Бойко і Рабинович визначилися з кандидатом на вибори: офіційна заява

У суботу, 17 листопада, рада "Опозиційної платформи - За життя" висунула кандидатуру Юрія Бойка для участі в президентських виборах в Україні.

Про це йдеться на сайті партії "За життя".

Голова політради партії Віктор Медведчук заявив, що на президентських, парламентських і місцевих виборах об'єднання "Опозиційна платформа - За життя" представлятиме "інтереси жителів Південного Сходу, російськомовного населення і всіх тих, хто розуміє необхідність кардинальної зміни політики нинішньої влади".

Крім того, Партія розбудови України також приєдналася до "Опозиційною платформі - За життя", повідомив в ефірі телеканалу "112 Україна" її глава, народний депутат Юрій Мірошниченко.

"Наша Партія розвитку України на своєму раді схвалила рішення про те, що ми приєднуємося до "Опозиційною платформі - За життя". Ми як один із суб'єктів формування" Опозиційного блоку "визначилися і запрошуємо всі справжні опозиційні сили", - заявив він.

Детальніше про об'єднання Бойко і Рабиновича читайте в матеріалі "Апострофа": Пакт Бойко-Рабиновича: що відбувається з "Опозиційним блоком".