RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Це бізнес: у Зеленського розповіли, як українців розводять зі скупкою голосів під вибори

У штабі кандидата в президенти України Володимира Зеленського пояснили, чому підкуп українців на виборах - це ні що інше як бізнес.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив політтехнолог і спікер штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков.

"Адже ти можеш продати голос за 300, 500, 1000 грн. Але якщо подумати, то ми все недурні люди і чудово розуміємо, що якщо тобі за це заплатили, то цю суму потім відіб'ють, як в бізнесі. Коли ти робиш будь-яке інвестування, ти потім його хочеш повернути. І ось коли проінвестували твій голос, то потім ці гроші назад повернуться тому, хто зробив цю інвестицію. Питання тільки полягає в тому, що заплативши сьогодні 300, 500, 1000 грн, завтра у тебе через бюджет або інші схеми заберуть 5, 6, 10 тисяч гривень. На жаль, так і є", - сказав він.

Політтехнолог запевнив, що на підкуп виборців команда Зеленського не піде.

"У нас немає для цього ні бажання, ні можливостей. Це порушення законодавства. Займатися якимись підкупами, вибудовувати якісь сітки, про які сьогодні багато говорять. Це не про нас, ми цього робити не будемо 100%. Скупка голосів - це злочин. І треба віддати належне, тут позиція Авакова (міністр МВС України, - прим. ред.) досить зрозуміла і багато в чому буде виконуватися. Те, що декларується, буде реалізовано. Чому? У Авакова, на мій погляд, не такі вже гладкі відносини з чинним гарантом", - додав Разумков.

Детальніше про те, як команда Зеленського готується до виборів, читайте в матеріалі "Апострофа": "Ефект Зеленського" змінює українську молодь, яка раніше не ходила на вибори - Дмитро Разумков.