RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Може втратити все: названі три сценарії відставки Зеленського

Російський блогер Слава Рабинович стверджує, що в Кремлі є "сценарій ЗЦН" - "Зеленський - це ненадовго" щодо новообраного президента України.

Про це повідомляється в матеріалі "Апострофа": "Сценарій ЗЦН": Путін отримав в Україні те, що бажав, але Зеленський може всевиправити".

На думку політолога, у російського президента "дійсно була програма впливу на українські вибори" і вона частково або повністю реалізована успішно - незважаючи на відсутність виразної програми в парламент пройшли некомпетентні особи, або відверті прихильники дій Кремля. Бєлковський стверджує, що цього Путін домігся за допомогою втручання в українські вибори.

Експерт при цьому зазначив, що в Україні - не "фашизоїдна диктатура", відповідно суспільство може оперативно реагувати на події в політичному і громадському житті. Саме за рахунок цього Зеленський може і втратити посаду президента країни.

"Якщо Зеленський не скористається презумпцією довіри, то, по-перше, з його фракції може вийти велика кількість депутатів, і він втратить більшість. По-друге, може початися процес імпічменту. По-третє, у вільних українців завжди в запасі є механізми виходу на вулицю і зміни влади на виборах. І самий цивілізований мирний сценарій - просто зміна президента після закінчення п'ятирічного терміну", - йдеться в матеріалі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російський фінансист і блогер Слава Рабинович заявив, що набравши на виборах до Верховної Ради "далеких від політики людей", Україна перейняла у Росії "найгірший досвід".