RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Уславлює вбивць: президент Хорватії знову відзначився заявою про Україну

Президент Хорватії Зоран Міланович вкотре відзначився зухвалою заявою щодо України. У той же час він закликав прем'єр - міністра своєї країни, Андрій Plenkovych, який раніше приніс вибачення за його скандальні заяви, "українським агентом", а також заявив , що Київ повинен домовитися з ORDLO бойовиків.

Про це повідомило видання JutarnjiList.

За словами Мілановича, він не є "другом РФ" чи "ворогом України". Також він додав, що ніколи не "пив каву з послом Росії".

"Пленкович діє як український агент, а я президент Хорватії. Це величезна різниця. І з росіянами я не дружний", – заявив Міланович.

Водночас, як стверджувалося вище, Міланович закликав Київ почати розмовляти з бойовиками.

"З ними треба розмовляти, а не вступати в конфронтацію з ядерною державою. Хоч би хто їх заохочував, це шарлатани, а їх у Євросоюзі багато", - стверджує Міланович.

Політик також зазначив, що тепер українські офіційні політичні граблі ТКА прославляють людей, які нібито під час Другої світової війни вбивали євреїв і поляків.

На запитання, чи вважає він, що має вибачитись перед українцями, Міланович відповів:

"Перед ким мені вибачатися? У жодному разі".

Раніше ми також повідомляли про те, що 22 січня глава ВМС Німеччини Кай-Ахім Шенбах заявив, що Україна назавжди втратила окупований Крим, а її членство в НАТО під питанням через невідповідність стандартам Альянсу.