RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Затримання скандального екс-депутата Шепелєва: суд ухвалив важливе рішення

Печерський суд Києва задовольнив клопотання Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України та обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою колишньому народному депутату Олександру Шепелеву на 2 місяці.

Про це повідомляє УНІАН.

"Постанову клопотання задовольнити. Застосувати до підозрюваного Шепелеву Олександру Олександровичу 4 липня 1970 року народження, уродженця міста Горлівка Донецької області, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, обраний відповідно до постанови слідчого судді Печерського районного суду міста Києва 26 березня 2015 року", - заявила слідчий суддя Ірина Литвинова.

Відзначається, що встановлений термін дії запобіжного заходу на 60 діб з дня затримання підозрюваного, а саме до 8 квітня 2018 року.

Як повідомляв "Апостроф", затриманий СБУ колишній народний депутат України Олександр Шепелєв розшукувався українськими правоохоронцями за організацію умисного вбивства, замах на умисне вбивство, привласнення і розтрату чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем і держзраду.