RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Розіграли "хитру" комбінацію: з'явилися нові деталі по одіозному силовику, який займає високу посаду на Донбасі

У мережі розповіли про "хитру" комбінацію, завдяки якій екс-начальник Горлівського УВС Павло Панасюк, відомий під кличкою "Паша Хаммер", який звільнився з посади директора Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції (ДАБІ) в Донецькій області, відновився на цій посаді.

Відповідний пост на своїй сторінці в Facebook розмістив журналіст Денис Казанський.

За його словами, після того, як навколо призначення Панасюка в ДАБІ розгорівся скандал, відбулася зустріч з керівником ДАБІ Олексієм Кудрявцевим.

"Кудрявцев заявив нам, що сталася прикра помилка, про яку він не знав, і Панасюк уже написав заяву на звільнення. Він показав скан заяви, тому я повірив чиновнику і навіть похвалив його в пості. Але виявилося, що Олексій Кудрявцев - банальний шулер, який просто вирішив нас обдурити. Причому, обдурити бездарно і тупо. Разом з Панасюком вони розіграли хитрож*пу комбінацію", - зазначив Казанський.

Він уточнив, що Панасюк відправив скан своєї заяви про звільнення електронною поштою, а потім подав до суду і заявив, що не писав ніякої заяви. Власноручно написаної заяви Кудрявцев з нього завбачливо не зажадав.

"Представники ДАБІ в суді зіграли в піддавки, і в підсумку зрадник і пособник бойовиків Панасюк був відновлений на посаді директора Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції в Донецькій області рішенням українського суду", - підкреслив журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", після публікації матеріалу про призначення директором Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції в Донецькій області Павла Панасюка в відомство було направлено запит про причини такого призначення.