RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Резонансна ДТП з Зайцевою в Харкові: адвокат потерпілих розповіла про дивацтва в розслідуванні

Адвокат потерпілих у ДТП в Харкові за участю Олени Зайцевої Лариса Матвєєва вказала на деякі дивні речі в розгляді цієї справи в суді.

"Справа Зайцевої та Дронова. Натягування СОВИ НА ГЛОБУС. Лайфхак. (Ч. 9). Не перестаю дивуватися ... Хоча тут вже інше слово доречно буде .... Отже по пунктам:

1. сьогодні 07.08.2018 р були заслухані останні два з п'яти заявлених експертів. Традиційно вже ніхто нічого не знає (типу експертизи комплексні, рішення колегіальне, запитати нема з кого, встановити нічого не можна ...) ", - написала юрист на своїй сторінці в Facebook і коротко перерахувала відповідні висновки експертів.

Також Матвєєва звернула увагу на те, що суд постановив розшукати і привести на засідання, яке відбудеться через місяць, колишнього лікаря-нарколога Федірко. За словами адвоката, в цьому випадку можна було обійтися повторним допитом Зайцевої.

"Це щоб не затягувати процес даремно. Але ні, Зайцеву допитати суд не дав, будемо тепер до 11 вересня 2018 року (дата наступного СЗ) Федірко шукати: ((. І треба ж - знову збіг - наш суддя в цей час у відпустку йде (https://court.gov.ua/log_documents/17014130/2035/). Війна війною, а обід/відпустка за розкладом ... Треба ж, як все збігається ... Випадково, звичайно ... Могли б хоч на цей час додаткову експертизу призначити (тут експерт Носатенко на засіданні обіцяла дати відповідь про межі перехрестя з нанесенням умовної лінії на папір, якби, звичайно, суд її про це попросив ....) Але не склалося ...

Але нічого, місяць витратимо на підготовку до 11.09.2018 р, думається, що до цього часу Федірко "раптово" дізнається про те, як довго її шукали, і вшанує суд своїм візитом ... Або хоча б телеграму надішле ... " , - резюмувала Матвєєва.

Як повідомляв "Апостроф", прокурор зробив важливу заяву, яка впливає на хід справи по ДТП за участю Зайцевої.