RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

"Подарунок" на святого Миколая: мережі розгнівало рішення СБУ по одіозним політикам

Служба безпеки України не побачила в діях політиків Ріната Ахметова, Наталії Королевської та Олександра Єфремова ознак фінансування тероризму.

Постанову про закриття кримінального провадження оприлюднив журналіст і народний депутат від "Батьківщини" Ігор Луценко в Facebook.

"Нарешті з трьох найдостойніших, найвидатніших сучасників наших, із знаменитих співгромадян - Ахметова Ріната Леонідовича, Королевської Наталії Юріївни та Єфремова Олександра Сергійовича - зняті звинувачення у фінансуванні тероризму", - зазначив Луценко.

Луценко сказав, що "ні відеосвідчення бувшого командира ахметівського батальйону Восток, ні слова будь-кого з кількох десятків допитаних у справі свідків не містили нічого, що бнавіть віддалено натякало, що вказані екс-члени Партії Регіонів ніяким чином не працювали на дві сторони".

Він також додав, що Єфремов на деякий час ще залишиться в СІЗО.

У коментарях до посту повідомлення про зняття підозр з Ахметова, Єфремова і Королевської викликало гнів.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в кінці листопада члени організацій ВГО "Сокіл" та інші громадські активісти взяли під "мирний контроль" торговий центр Ocean Plaza, який належить російському олігархові Аркадію Ротенбергу з вимогою "припинити фінансування тероризму".