RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Затримано важливу фігурантку справи Гандзюк: фото

В ніч на 22 грудня було затримано одну з фігуранток у справі вбивства Катерини Гандзюк голову Олешківської РДА Олену Кравченко-Скалозуб.

Про це повідомила журналістка Мар’яна П’єцух у Facebook.

"Друг Катерини Гандзюк місцевий політик Олександр Власов повідомив, що вночі затримана голова Олешківської РДА - Олена Кравченко-Скалозуб (на фото з дитиною), яку опоненти (і її чоловіка) називали координаторами вирубки лісу в районі. Зокрема, саме в цьому районі в травні згоріло 600 гектарів лісу - щоб потім зайнятися вирубкою під виглядом санітарної чистки, але трохи перестаралися, і згоріло надто багато дерев. А ще вона радниця голови Херсонської ОДА Гордеєва, який нещодавно її нагородив за хорошу роботу", - йдеться у повідомленні.

За словами журналістки, днями СБУ оголосила, що зараз активно працює над версіє, що вбивство Гандзюк сталося через її активну позицію з відвертою критикою очільників області по вирубці лісу.

Як повідомляв "Апостроф", співробітники служби безпеки України провели невідкладні слідчі дії в кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства активістки Катерини Гандзюк.