RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Справа НАБУ по "Роттердам +" - це політичне переслідування колишніх членів НКРЕКУ, - адвокати Євдокімова

Адвокати колишнього члена НКРЕКУ Володимира Євдокімова зробили важливу заяву про невинність свого підзахисного, назвавши його арешт політичним переслідуванням.

Адвокати Євдокімова стверджують, що законність формули підтверджено рішеннями судів і висновком міжнародної компанії і наполягають на непрофесіоналізмі НАБУ.

"Мною і моїми колегами було надано рішення суддів. Вони вказують що дії постанови (НКРЕКП щодо введення формули "Роттердам+") є законними і розрахунок найкращий. Є підтвердження. На сайті НКРЕКП знаходиться висновок міжнародної компанії, яка підтвердила розрахунки. Тому це чисто політичне замовлення стосовно нашого клієнта", - заявив адвокат Євдокімова Євген Крамаренко

Інший адвокат затриманого, Тетяна Черезова, коментуючи рішення Солом’янського суду щодо обрання Євдокімову міри запобіжного заходу у вигляді арешту на 60 діб, або застави у майже 2 мільйони гривень, наголосила, що сторона обвинувачення в суді не надала жодних доказів своєї позиції.

"Рішенням не задоволені, вважаємо даний процес політичним замовленням, і те що сьогодні відбувалось, це був повний фарс. Тому що прокурор жодним чином не довів свої аргументи", - сказала Черезова.