RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

"Велике будівництво": на Тернопільщині відремонтували 25 км траси на Івано-Франківськ

На Тернопільщині завершили ремонт ділянки траси Н-18 Івано-Франківськ — Бучач — Тернопіль протяжністю 25 км у напрямку з Тернополя до Івано-Франківська.

Роботи провели згідно з міжнародними стандартами у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", повідомляє Тернопільська ОДА.

"Крім оновлення покриття, у населених пунктах встановлюють освітлення, пішохідні доріжки, замінюють дорожні знаки та монтують бар’єрне огородження. На небезпечних ділянках тротуару у селі Дарахів встановили перильну огорожу", - йдеться у повідомленні ОДА.

Трасу національного значення Н-18 Івано-Франківськ — Тернопіль не відновлювали з 1990-х років. Після включення об’єкту до програми Володимира Зеленського "Велике будівництво", розпочали ремонт усієї протяжності автошляху в Тернопільській області.

Минулого року ремонтні роботи стартували на 10-кілометровій ділянці від смт Дружба до Дарахівського перехрестя. Цього року нове покриття влаштовують до межі з Прикарпаттям.

Нагадаємо, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що планом президентської програми на 2021 рік передбачено ремонт і будівництво 6500 км доріг і 245 штучних споруд.