RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Українська співачка вказала на фейк у росЗМІ по Джамалі

Українська співачка Анастасія Приходька вказала на те, що в російському виданні "Собєсєдник" з'явилася стаття, в якій співачка нібито говорить про те, що не дивилася Євробачення-2016 і навіть не чула пісні, отримавшої перемогу на конкурсі кримськотатарської співачки Джамали, при тому, що сама Приходько заперечує факт спілкування з російськими журналістами.

Про це співачка написала у своєму Facebook.

"А як це може бути без мене інтерв'ю???? Без моєї прямої мови... Яке вони мають право??? Я не даю інтерв'ю з 2014 року Росії!!! Я бачу, що зло так і лізе з Вас що Україна перемогла. Це тільки початок, якщо я "фашист" як Ви вважаєте , то чому Вам цікава моя думка? І третє, Джамала своєю історією підкорила всю Європу, Завдяки їй ця історія у всіх на вустах, знову підняли тему анексії Криму ... І не треба біситися тому, що Вам і не світила перемога, у Сюзі (учасника Євробачення від РФ співака Сергія Лазарєва - ред.) була звичайна пісенька про любов до жінки, якої він не знає... Це не діє, тому що не від душі!!!", - написала емоційний пост Приходько.

Як повідомляв "Апостроф", Джамала розповіла про мерзенний вчинок російських пропагандистів, які обманом потрапили в будинок до її батьків і таємно записували їхню розмову.