RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Солярка б закінчилася: відомий волонтер потішив відповіддю з приводу наступу бойовиків ДНР

Навіть якщо дати бойовикам терористичної організації "Донецька народна республіка" зелений коридор, то вони навряд чи змогли доїхати далі Полтави.

Таку думку висловив відомий український волонтер, засновник фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега в інтерв'ю "Апострофу".

"В одному напрямку ми, як мінімум, йдемо на сході України. Тому що якби військове керівництво країни рухалося в іншому напрямку, то війська розгорнулися б і вже їхали сюди. А за ними пішла б армія "ДНР", яка дійшла б десь під Полтаву. Потім у них тупо солярка закінчилася б", - пожартував Дейнега на запитання про взаємодію з Міністерством оборони України.

Він додав, що у фонду "Повернись живим" і Міноборони іноді різні точки зору на вирішення тих чи інших проблем, тому бувають конфліктні ситуації.

"Я - за конструктив. Якщо зі мною не говорять в хамській манері і не відносяться, як до худоби, я завжди намагаюся вирішити будь-який конфлікт нормально. Тому що розумію, що будь-яка ситуація завжди далеко не так очевидна, який здається на перший погляд. Вона завжди складніше", - підсумував волонтер.

Читайте також повний текст інтерв'ю "Все одно, чи буде Росія, важливо інше - Віталій Дейнега про зброю з США," Сепар-ТВ "і питаннях до Порошенка".