RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Сепаратистський скандал навколо львівського артиста: у справі з'явилася нова стаття

У кримінальному провадженні щодо артиста Миколи Санжаревського, якого підозрюють у підтримці і фінансуванні терористів на Донбасі, з'явилася нова стаття - розбещення неповнолітніх.

Про це повідомляє IA ZIK з посиланням на правоохоронні органи Львівської області.

У поліції деталі появи в справі Санжаревського статті 156 Кримінального кодексу України не повідомляють, так як це стосується неповнолітньої дівчини.

Нагадаємо, скандал навколо Санжаревського розгорівся на початку січня 2018 року. Журналістка з Одеси Олена Добровольська на сайті "Еnigma" розповіла про сепаратистські погляди артиста. В мережі були опубліковани скріни зі сторінок артиста в соціальних мережах, де він поширював антиукраїнську інформацію і підтримував терористів "ЛДНР".

Після цього сам артист заявив, що ніколи не симпатизував бойовикам "ДНР-ЛНР" і не підтримував їх. Пізніше Санжаревський все ж зізнався, що в 2014 році в соціальних мережах модерував групу "Антимайдан" і переказував кошти на окуповані території.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережу потрапили скріншоти листування Санжаревського, серед якого були дуже неоднозначні повідомлення.