RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Через теракт в Новій Зеландії Facebook посилить правила онлайн-трансляцій

Компанія Facebook заявила, що зробить жорсткішими правила проведення трансляцій в соцмережах через розстріл людей в мечетях Нової Зеландії.

Про це повідомляє агентство AFP.

У компанії відзначили, що також заборонять на своїх платформах (включаючи Instagram) поширення висловлювань на підтримку білого націоналізму і сепаратизму.

"Після терористичної атаки ми робимо три кроки: робимо жорсткішими правила використання Facebook Live, підсилюємо боротьбу з ненавистю на наших платформах і підтримуємо новозеландське співтовариство", - заявила головний операційний директор компанії Шеріл Сендберг.

Тепер трансляції в Facebook не зможуть вести люди, які раніше порушували стандарти соціальної мережі.

Крім того, планується більше вкладати в програмне забезпечення для швидкої ідентифікації зображень і відео з демонстрацією насильства, щоб запобігти їх поширенню або повторній публікації.

Нагадаємо, 15 березня в двох мечетях Нової Зеландії стався теракт - відкрили стрілянину, в результаті якої загинули 49 осіб. Також відомо, що злочинець проводив онлайн-трансляцію теракту в соцмережі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", в соціальній мережі Facebook до того ж до заборони публікації зображень статевого акту і оголеного тіла заборонили обговорення сексуальних уподобань і навіть еротичні натяки.