RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У мережі згадали важливу перемогу українських добровольців на Донбасі: відео

У мережі згадали, як рівно п'ять років тому - 15 травня 2014 року українські добровольці зуміли звільнити районне відділення міліції в селі Велика Новоселівка від сепаратистів, а місцевих міліціонерів змусили знову присягнути на вірність Україні.

Пост про це розмістив в Twitter користувач Конопляний Джмелик.

Блогер зазначив, що добровольці зуміли "зачистити" райвідділ будучи погано озброєними і в складі нечисленної групи.

"5 років тому 15 травня 2014 "Донбас", маючи в своєму складі кілька погано озброєних добровольців звільнив від сепаратистів райвідділ міліції в смт Велика Новоселівка, а особовий склад міліції був приведений до повторної присяги на вірність Україні", - розповів він.

В сети вспомнили, как ровно пять лет назад – 15 мая 2014 года украинские добровольцы сумели освободить районное отделение милиции в селе Великая Новоселовка от сепаратистов, а местных милиционеров заставили повторное присягнуть на верность Украине.

Пост об этом разместил в Twitterпользователь Конопляний Джмелик.

Блогер отметил, что добровольцы сумели "зачистить" райотдел будучи плохо вооруженными и в составе малочисленной группы.

"5 лет назад 15 мая 2014 "Донбасс", имея в своем составе несколько плохо вооруженных добровольцев освободил от сепаратистов райотдел милиции в пгт Великая Новоселка, а личный состав милиции приведены к повторной присяги на верность Украине", - рассказал он.

Пользователи в комментариях под постом отметились радикальными высказываниями в адрес правоохранителей на Донбассе и обратили внимание на слабую эффективность реформы полиции в контексте обновления личного состава.

Как сообщал "Апостроф", утром 15 мая украинские военные дали адекватный ответ противнику в зоне проведения операции Объединенных сил, в результате которого были ликвидированы двое боевиков.

Користувачі в коментарях під постом відзначилися радикальними висловлюваннями на адресу правоохоронців на Донбасі і звернули увагу на слабку ефективність реформи поліції в контексті оновлення особового складу.

Як повідомляв "Апостроф", вранці 15 травня українські військові дали адекватну відповідь супротивнику в зоні проведення операції Об'єднаних сил, в результаті якого були ліквідовані двоє бойовиків.