RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Резонансна ДТП з Зайцевою: суд зробив важливу заяву

Харківський апеляційний суд призначив дату розгляду апеляції за звинуваченням учасників смертельної аварії на вулиці Сумська Олени Зайцевої та Геннадія Дронова.

Про це повідомляє прес-служба суду в Facebook.

Постановою Харківського апеляційного суду від 23 травня 2019 року призначено апеляційний розгляд кримінального провадження стосовно Олени Зайцевої та Геннадія Дронова на 14 серпня 2019 року, об 11:00 в приміщенні Харківського апеляційного суду.

Нагадуємо, вироком Київського районного суду міста Харкова від 26 лютого 2019 року до 10 років позбавлення волі засуджені Олена Зайцева і Геннадій Дронов за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.

На вирок Оленою Зайцевої та її захисником Юлією Плетньовою, захисником Геннадія Дронова - Сергієм Перепелицею, були подані апеляційні скарги.

13 травня 2019 року постановою судді відкрито провадження за апеляційною скаргою Олени Зайцевої та її захисника Юлії Плетньової. Іншою постановою головного судді апеляційна скарга захисника Сергія Перепелиці щодо Геннадія Дронова залишена без руху і був наданий термін для усунення її недоліків.

Як повідомляв "Апостроф", харківська місцева прокуратура №1 відновила розслідування кримінального провадження стосовно експертів, які досліджували обставини резонансного смертельного ДТП на вулиці Сумській в Харкові.